zenda.ro

Cupoane de reducere zenda

Zenda.ro va pune la dispozitie articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si produse de ingrijire a parului, pentru femei si barbati, la preturi accesibile, de cele mai multe ori avand posibilitatea de a folosi un cupon de reducere. 

4 Cupoane si Promotii

Chiar daca folositi sau nu un cupon de reducere Zenda, aici gasiti mereu preturi mici, cu reduceri de pana la 70% la aproape 3000 de produse pentru femei si barbati, in sectiunea sale a magazinului online.

Zenda pune la dispozitia clientilor si o modalitate de a cumpara en-gros, oferind si aici promotii, pe langa cupoanele de reducere, preturi cu pana la 55% mai ieftine si o reducere de 5% pentru comenzi de 1500 de lei, care se ofera sub forma de voucher de discount. In cazul produselor care nu va satisfac asteptarile sau marimile nepotrivite, Zenda are o politica de retur de 14 zile, costul fiind suportat de catre client.

Livrarea este operata de Bookurier si Urgent Cargus in Bucuresti si in tara, existand si posibilitatea de a primi coletul prin Posta Romana sau de a-l ridica personal de la sediul din Bucuresti.

Pentru comenzile platite in avans, cu o valoare mai mare de 49 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara, iar pentru valorile mai mici, se percep taxe de curierat de 15, 10 si respectiv 7 lei, in functie de curierul ales. 

 

Ultima actualizare: Astazi
05 Februarie 2023

Alte magazine similare