ZAFUL.com

Cupoane de reducere ZAFUL

Costume de baie, rochii, bluze, tricouri, intaltaminte si accesorii sunt principalele categorii de produse din magazinul ZAFUL la care se poate adauga un voucher de reducere. Majoritatea produselor au preturi mici si foarte mici, spre exemplu pretul unui costum de baie este de aproximativ 12$ iar livrarea produselor in Romania se face GRATUIT. Promotiile dese ale acestui magazin il fac sa devina rapid unul dintre cele mai indragite magazine de catre romance. 

9 Cupoane si Promotii

PLATA

Plata produselor comandate de pe ZAFUL.com se poate face prin:

1. PayPal (cea mai populara metoda de plata din online)

2. Card de credit sau de debit emis de orice banca din Romania sau din strainatate (Visa, Mastercard, American Express, etc)

3. Tranfer Bancar (Wire Transfer) pentru comenzi mai mari de 1500 USD (trebuie sa contactati magazinul inainte de a face plata prin transfer bancar)

4. Western Union (dupa ce trimiteti banii trebuie sa contactati magazinul si sa transmiteti urmatoarele date: codul MTCN format din 10 cifre, numele expeditorului, suma exacta care a fost trimisa, adresa expeditorului, adresa de livrare, numar de comanda "order number", tara de unde ati trimis banii si numele persoanei care primeste coletul)

LIVRAREA

Livrarea produselor comandate de pe ZAFUL.com in Romania se face prin urmatoarele doua metode:

1. STANDARD SHIPPING, gratuit la orice comanda mai mare de $30 si dureaza intre 10 si 18 zile lucratoare 

2. EXPRESS SHIPPING, costa doar 4,99 USD pentru comenzi a caror valoare depaseste 99 USD (la comenzi mai mici pretul prin aceasta metoda este mai mare si depinde de greutatea produselor) iar termenul de livrare este intre 8 si 15 zile lucratoare.

Indiferent de ce metoda alegeti sa primiti coletul de la ZAFUL veti primi si "tracking number" cu care puteti urmari coletul sa aflati oricand unde se afla in drumul sau spre Romania.

ALTE INFO

Aici ai un test cu alte informatii despre zaful.

Aici ai un test cu alte informatii despre zaful.

Aici ai un test cu alte informatii despre zaful.

DETALII NOI

Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici. Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici.Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici.Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici.Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici.Informatii cu detalii noi despre zaful. Doar aici.

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare

Cum se foloseste un voucher cadou ZAFUL ?

Pentru a putea folosi un cupon de reducere Zaful.com trebuie sa urmati pasii:

1. Mergeti la cosul de comparaturi dupa ce ati ales toate produsele ce doriti a le cumpara

2. In dreapta produselor ce le aveti in cosul de cumparaturi scrie PROMOTION CODE si este o casuta unde trebuie sa introduceti codul cuponului de discount luat de la noi de pe site

3. Dupa ce ati scris corect codul apasati butonul APPLY

4. Reducerea aferenta voucher-ului de reducere trebuie sa apara imediat. In cazul in care nu este nici o reducere sau este mai mica de cea la care va asteptati atunci incercati cu alt cod de reducere luat din cupoanele oferite la noi pe site

5. Daca reducerea este cea pe care o doriti atunci apasati butonul de Check out with PayPal daca vreti sa platiti prin PayPal sau pe PROCEED TO CHECKOUT daca doriti sa finalizati comanda prin card bancar de debit sau credit ori prin Tranfer Bancar ori prin Western Union.