TRENDSGAL.com

Cupoane de reducere TRENDSGAL.com

TRENDSGAL este un magazin in principal cu haine pentru femei desi se gasesc si multe articole pentru barbati si copii, cu posete, incaltaminte, bijuterii, ceasuri, accesorii diverse si articole pentru casa cum sunt lenjerii de pat, decoratiuni interioare si articole pentru bucatarie. Preturile sunt foarte bune, spre exemplu pretul la rochii poate incepe chiar si de la 5 USD, la camasi de la 3 USD, la pantofi de la 4 USD, iar la majoritatea articolelor se poate folosi si voucher de discount pentru un pret si mai mic.

7 Cupoane si Promotii

Plata produselor cumparate din magazinul TRENDSGAL se poate face prin urmatoarele metode de plata:

1. PayPal - metoda cea mai utilizata si preferate de acest site

2. Card bancar, de debit sau credit, emis de orice banca din Romania sau strainatate, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron sau American Express.

3. Western Union: trebuie sa contactati magazinul dupa ce faceti plata prin western si sa le trimiteti urmatoarele detalii: MTCN-ul (codul din 10 cifre), numele celei care a trimis banii, suma exacta care a fost trimisa, adresa celui care a trimis banii si adresa unde sa fie livrate produsele.

Expedierea produselor de catre TRENDSGAL in Romania se face prin urmatoarele metode de livrare:

1. Flat Rate Shipping - dureaza intre 10 si 25 zile lucratoare pana ajunge coletul la noi in tara si costa cel mai putin

2. Standard Shipping - timp estimativ de livrare intre 5 si 8 zile lucratoare.

3. Expedited Shipping - prin curier DHL sau UPS cu timp de livrare cel mai scurt, intre 3 si 7 zile lucratoare.

 

Ultima actualizare: Astazi
16 Iunie 2024

Alte magazine similare

Cum se aplica un voucher de reducere TRENDSGAL.com ?

Pentru a folosi unul dintre cupoanele TRENDSGAL de la noi de pe site trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Mergeti sus la cosul de cumparaturi dupa ce ati pus in el toate produsele pe care doriti sa le cumparati si apasati pe MyBAG

2. In dreapta produselor din cosul de cumparaturi scrie cu negru Promotion Code: si este casuta in care trebuie sa scrieti codu de discount ce l-ai copiat in prealabil de la noi de pe site

3. Apasati butonul Apply si imediat dupa ce ati apasat apare la Save suma exacta economisita datorita codului de discount.

4. Apasati Check Out with PayPal pentru cazul in care vreti sa platiti cu PayPal sau cu cardul atasat contului de PayPal sau pe PROCEED TO CHECKOUT in cazul in care vreti sa platiti cu cardul direct la ei pe site sau prin Western Union.