DressLily.com

Cupoane de reducere DressLily.com

"Dress to express" este sloganul magazinului DressLily si femeile stiu de ce! Pentru ca este unul dintre cele mai indragite magazine online de catre femei (care are insa si ceva produse pentru barbati) magazin cu haine, produse de ingrijire a parului, ceasuri, incaltaminte, posete, bijuterii si diverse accesorii. La toate aceste se poate folosi cate un voucher de reducere din lista de mai jos care se poate aplica chiar si la produsele aflate in unele promotii.

5 Cupoane si Promotii

Plata pentru produsele comandate de la Dress Lily se poate face prin urmatoarele metode:

1. PayPal - metoda cea mai folosita, se poate face atat cu banii ce ii ai deja in PayPal cat si cu card bancar atasat contului de PayPal.

2. Card bancar, Visa, Mastercard, Maestro sau American Express.

3. DressLily Gift Card - la unele cumparaturi primesti diverse "puncte" care apoi le poti folosi sub forma de voucher cadou

Transportul produselor comandate de pe DressLily.com este GRATUIT oriunde in Romania daca se alege varianta Flat Rate Shipping care dureaza intre 7 si 30 zile pana ajunge la Posta din localitatea ta la care este vama, dar se pot alege contra unui cost modic si metodele Standard Shipping sau Expedited Shipping care iti aduc pachetul prin curier (DHL, UPS, FedEx) sau EMS mult mai rapid (intre 3 si 8 zile lucratoare) iar vama se face direct la curier si nu la posta.

 

Ultima actualizare: Astazi
16 Iunie 2024

Alte magazine similare

Cum se foloseste un cod voucher DressLily ?

Ghidul de folosire a unui cupon promotional DressLily.com este urmatorul:

1. dupa ce ai pus produsele care vrei sa le cumperi, mergi sus unde este simbolul de cos de cumparaturi si dai click pentru a se deschide cosul de cumparaturi

2. In cosul de cumparaturi, sub produsele comandate, scrie Promotion Code: si este o casuta libera unde trebuie sa scrii codul de reducere pe care l-ai copiat de la noi de pe site.

3. Dupa ce ai pus cuponul DressLily trebuie sa apesi neaparat pe butonul Apply.

4. Daca cuponul este valid vei vedea reducerea aferenta lui aplicata instantaneu ( si unde scrie Save vezi exact cati dolari este reducerea oferita de cupon).

5. Poti acum apasa pe Check out with Paypal - daca vrei sa platesti cu Paypal sau pe PROCEED TO CHECKOUT daca vrei sa platesti cu card bacar de debit sau credit.