AliExpress.com

Cupoane de reducere AliExpress.com

AliExpress este de departe cel mai mare magazin online din China care livreaza in Romania, transportul produselor este GRATUIT, si de curand permite folosirea de cupoane si vouchere de reducere. Pe Ali Express se gaseste aproape tot genul de produse pe care vrei sa le cumperi: de la electronice, telefoane mobile si tablete pana la haine, bijuterii, ceasuri, produse pentru casa, gradina, accesorii pentru autoturisme si motociclete, si multe multe altele.

5 Cupoane si Promotii

Plata produselor comandate de pe AliExpress.com se poate face prin urmatoarele metode de plata:

- Card bancar de debit sau credit, VISA, Visa electron, Mastercard, Maestro

- Transfer Bancar

- Western Union

- Webmoney

Momentan AliExpress nu mai permite plata prin PayPal datorita comisioanelor mari percepute de PayPal, insa pentru cei care vor o protectie asemanatoare cu cea oferita de PayPal pot alege sa plateasca prin AliPay.

Expedierea produselor comandate de pe AliExpress: se pot alege diverse metode de shipping, cea standard AliExpress Standard Shipping fiind gratuita si dureaza intre 10 si 30 zile, dar pentru valori mari se poate alege si expedierea prin curier ( TNT, FedEx sau DHL)

 

Ultima actualizare: Astazi
16 Iunie 2024

Alte magazine similare

Cum se utilizeaza un cod de discount pentru AliExpress ?

Pentru a folosi un voucher AliExpress.com trebuie sa urmati pasii:

1. puneti produsele in cosul de cumparaturi

2. mergeti la cosul de cumparaturi si pentru a putea continua trebuie ori sa va logati cu adresa de email si parola (daca deja aveti cont pe Ali) ori sa va faceti un cont nou de AliExpress.

3. merceti din nou la cosul de cumparaturi odata ce sunteti deja in contul de AliExpress logat, apoi sub produsele din cos scrie Store promotion si o casuta in chenarul careia scrie Get Seller Coupons. Click pe acest text si se deschide un meniu in care apar cupoanele pe care le puteti alege dintr-o lista. 

4. Alegeti voucher-ul pe care il doriti si apoi apasat pe Buy All sau pe Buy From This Seller

5. Dupa ce introduceti toate datele de expediere (nume, adresa, telefon mobil), dupa ce revedeti cosul de cumparaturi, apare o casuta pe catre trebuie sa o bifati si in dreptul ei scrie Apply AliExpress Coupon si automat este selectat pe You don't have any coupons, este selectat un cupon deja ales in pasul precedent sau este o casuta unde puteti adauga un cupon nou.

6. Dupa ce ati bifat Apply AliExpress Coupon puteti apasa cu succes pe Confirm & Pay si comanda efectuata va beneficia de voucher-ul adaugat.