TVC-MALL.com

Cupoane de reducere TVC-MALL

TVC-MALL este un depozit online unde gasiti, in primul rand, componente si accesorii pentru telefoane mobile (cum sunt carcase, incarcatoare, folii de ecran, etc) pentru firme cunoscute Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, etc, dar si articole pentru casa si gradina, articole sportive, accesorii auto. Preturile beneficiaza de discount atat in functie de cantitatea cumparata cat si pentru utilizatorii nostrii care folosesc cu succes un cod de reducere din lista de cupoane si oferte de mai jos.

7 Cupoane si Promotii

Plata produselor comandate online de pe TVC-MALL.com se poate face prin aceste 5 metode:

1. PayPal

2. Card bancar VISA, MasterCard sau American Express

3. Western Union

4. Transfer bancar

5. MoneyGram

Livrarea produselor comandate de pe TVC-MALL catre Romania se poate face, la alegere, prin urmatoarele metode:

1. POST NL - coletul ajunge in Romania prin Posta Romana intr-un interval cuprins intre 10 si 25 zile lucratoare, pentru un telefon mobil costa aproximativ 6€.

2. Singapore Post - costa aproximativ 10€ pentru un telefon mobil si coletul ajunge la noi in tara intr-un interval cuprins intre 15 si 30 zile lucratoare.

3. DHL - cea mai rapida metoda de a primi coletul in Romania, costa doar 18€ pentru un telefon mobil si ajunge la tine intr-un interval cuprins intre 3 si 5 zile lucratoare.

4. UPS - cea mai scumpa varianta de a primi un colet de la TVC MALL, coletul ajunge intr-un interval cuprins intre 5 si 10 zile lucratoare si costa aproximativ 180€ pentru un telefon mobil.

 

Ultima actualizare: Astazi
04 Februarie 2023

Alte magazine similare

Cum se foloseste un cod voucher TVC-MALL ?

Folosirea unui cupon TVC-MALL.com pentru discount se face simplu, daca se respecta pasii de mai jos:

1. Se pun produsele dorite in cosul de cumparaturi apoi se da click in dreapta sus pe My Orders pentru a vedea cosul de cumparaturi, apoi click pe Checkout.

2. In cosul de cumpraturi, Shopping Cart, sub lista cu produsele alese scrie Preferential apoi Apply Coupon Code si apare casuta in catre trebuie scris codul voucher de reducere ales de la noi de pe site.

3. Dupa ce se scrie codul de reducere se da click pe Apply pentru a se activa reducerea aferenta acestui cupon.

4. Odata reducerea aplicata se da click pe Place Your Order pentru a ajunge la metoda de plata si de livrare, si pentru a finaliza comanda.