Triodeluxe.ro

Cupoane de reducere Triodeluxe

Trio Delux, ofera trio avantaje, un prim avantaj consta in cupoanele de reducere oferite cu scopul de a micsora pretul din magazin, al doilea avantaj consta in faptul ca aveti posibilitatea de a achizitiona o gama larga de produse destinate ingrijirii corpului, iar al treilea avantaj consta in faptul ca primiti transport gratuit pentru orice comanda ce depaseste 150 lei.

 

2 Cupoane si Promotii

De la produse pentru ingrijirea corpului, a parului, tenului, pana la produse de curatenie, odorizante, toate produsele sunt atent selectionate pentru siguranta clientilor.  Pornind de la 18 lei un spray hidroreparator, sau balsam si sampon nutritiv, preturile magazinului va vor incanta pe loc. 

Comanda acum produse pe baza de keratina, goji si rodie si multe altele si vei simtii cum corpul emana libertate si implinire totala. Voucher de reducere, puncte de loialitate, transport gratuit si consultanta oferita de echipa Trio Deluxe, toate aceste beneficii te pot bucura si pe tine din acest moment. Magazinul Trio Deluxe este partener activ cu Casa Cosmetics, salon Hits, Tresemme si multe altele. 

Alege intelept, alege Trio Deluxe!

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare