ScauneOnline.ro

Cupoane de discount ScauneOnline

Scauneonline.ro este un magazin online specializat in mobilier, in special scaune pentru orice incapere din casa dumneavoastra sau de la locul dumneavoastra de munca. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de o inalta calitate la preturi accesibile pentru fiecare buget, pe care le puteti obtine prin intermediul unui cupon de discount. 

6 Cupoane si Promotii

Departamentul de scaune ofera o gama variata de produse, de la scaune de birou si directoriale, la scaune de bucatarie, de bar, ergonomice de birou, pliante, de conferinta, de birou pentru copii, fotolii si scaune cu masaj, scaune de relaxare, scaune de casino, scaune refurbished si scaune pentru sufragerie. 

Tot in cadrul magazinului puteti gasi mai multe modele de mese de bucatarie sau masute de cafea, alaturi de componente si accesorii pentru intretinerea si repararea scaunelor. Un alt departament din cadrul magazinului va ofera mobilier de gradina, cu piese precum scaune de terasa si gradina sau seturi intregi de mobilier de terasa si gradina. 

Alte servicii din cadrul magazinului care vas tau la dispozitie sunt cele de inchiriere de scaune, care va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru un eveniment sau o intalnire, pentru care nu aveti nevoie sa achizitionati produsele si serviciul de comenzi, prin care va puteti crea scaunele preferate dupa propriile nevoi si dorinte.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile de peste 70 lei (si daca se comanda cantitatea minima pentru fiecare tip de scaun - respectiv 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucatarie - in functie de modul de ambalare intr-o cutie). Nu se acorda transport gratuit in zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc)

Suma de bani afisata in cosul de cumparaturi este tot ceea ce trebuie sa platiti, De plata transportului se ocupa magazinul. Comenzile trimise pana in ora 15 vor fi expediate in aceeasi zi, in limita stocului disponibil, urmand sa ajunga in 24 de ore la dumneavoastra, in cazul in care locuiti intr-un oras resedinta de judet, sau in 48 ore in caz contrar. Produsele trebuie sa ajunga la destinatie, incepand din ziua livrarii din deposit, in orasele resedinta de judet intre 18-24 de ore, iar in celelalte localitati in decurs de 24-48 de ore.

Magazinul mai ofera posibilitatea de colaborare si livrare in sistem Drop Shipping, prin care se incheie un contract de colaborare intre firme, magazinul pune la dispozitia dumneavoastra un feed de produse in formal XML sau CSV, dupa care dumneavoastra vindeti scaunele pe site-uldumneavoastra, trimiteti detaliile comenzii, cele de livrare si facturare ale clientului, se intocmeste facture si se trimit scaunele catre client, banii sunt incasati, iar la sfarsitul lunii se cumuleaza vanzarile. 

Toate scaunele au o garantie de 24 luni de la data facturarii, mai putin scaunele reconditionate (refurbished), care au un termen de garantie de 12 luni. Scaunele care vor fi folosite in scop comercial (ex: sali de jocuri, restaurante, cazinouri, sali de pariuri, etc) - care implica un trafic intens - au termen de garantie de 6 luni.

Magazinul pune la dispozitia clientilor sai un numar total de 3 modalitati de plata: plata prin sistem ramburs, prin care se va achita suma integrala a comenzii, in numerar, direct catre agentul de curierat, la momentul sosirii produsului, plata prin ordin de plata, in contul bancar al firmei sau plata prin card bancar, de debit sau de credit, prin intermediul procesatorului de carduri MobilPay, un sistem sigur si efficient, dotat cu servicii de protectie a datelor cu caracter personal, valabil pentru cardurile emise sub sigla Visa, MasterCard si Maestro. 

Alaturi de cuponul de reducere oferit de Scauneonline.ro, magazinul va ofera in continuare sansa de a beneficia de produsele dumneavoastra preferate, la cele mai accesibile preturi, organizand mai multe categorii in cadrul site-ului, special dedicate preturilor mici. Aici puteti gasi zeci de produse, din cadrul tuturor categoriilor disponibile, la preturi scazute cu pana la 20% mai putin fata de cele initiale. 

 

Ultima actualizare: Astazi
25 Septembrie 2020

Alte magazine similare