OKIAN.ro

Cupoane de reducere OKIAN

Okian.ro este un magazine online specializat in carti, accesorii si cadouri tematice. Magazinul se diferentiaza de celelalte librarii online prin faptul ca ofera cel mai bun raport calitate-pret, prin intermediul unor coduri promotionale.

7 Cupoane si Promotii

Aici puteti gasi mii de titluri de carti, din peste 20 de categorii, printre care se numara reviste, arta, arhitectura, fotografie, biografii, business, finante, drept, calatorii, hobby, sport, calculatoare, IT, carti pentru copii si educative, casa si gradina, dezvoltare personala, relatii si sanatate, educatie si predare, enciclopedi, referinta si studii interdisciplinare, geografie si mediul inconjurator, istorie, literatura, fictiune, mancare si bautura, manga si comics, media si comunicare, medicina, muzica, teatru, film, poezie, drama, critica literara, psihologie si psihiatrie, religie si credinta, self-help, societate, stiinta, tehnica, industrie si stiinte sociale. 

Tot aici puteti gasi un intreg departament dedicat limbii engleze, oferind cursuri de engleza generala, dezvoltarea abilitatilor, dictionare, engleza pentru afaceri, gramatica si lexic, how to teach, metodica, cursuri pentru clasele 5-9, pregatire pentru examene si work, socializing and travel. 

Magazinului online sta chiar si la dispozitia profesorilor si invatatorilor, cu manuale si auxiliare pentru clasa 0, pana la clasa a XII-a, inclusiv carti pentru prescolari. 
In ceea ce priveste relaxarea si timpul liber, in cadrul librariei puteti gasi o gama variant de board games, jocuri de carti, jocuri educative, jucarii si personaje de plus, kituri, nanoblocks si puzzle-uri. 

Desigur ca o librarie nu ar fi complete fara accesorii precum agende, jurnale, calendare, cani, ceai, decoratiuni, felicitari, scrisori caligrafice, lampi pentru citit, planse si postere, semne de carte, tote bags si carduri cadou. 

Universul Harry Potter este present aici pentru a-si incanta fanii cu accesorii magice, carti de colorat fermecate, carti din biblioteca Hogwarts, jurnale vrajitoresti, obiecte de colectie si seria de carti si filme Harry Potter, alaturi de o editie aniversara special create cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta. 

De asemenea, tot aici este locul in care fanii Game of Thrones pot gasi cadouri si collectibles, seria de carti, o introducere in lumea Game of Thrones, alaturi de alte opere ale autorului George R.R. Martin si o serie de carti cu aceeasi tematica, de citit in timp ce astepti The Winds of Winter. 

Transportul este incredintat serviciilor profesionale de curierat ale celor de la Cargus, cu un timp de asteptare de maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Pentru adresele de livrare care se incadreaza in aria de acoperire Cargus, transportul este gratuir in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 120 de lei si 9,9 lei in cazul comenzilor care nu depasesc aceasta suma. Pentru localitatile care nu se regasesc in aria de acoperire Cargus, tarifele de livrare raman aceleasi, insa se va adauga o taxa pentru detur de la traseu in valoare de 25 de lei. 

O alta modalitate de livrare pe care o puteti alege este prin Posta Romana, unde comenzile de peste 120 de lei beneficiaza de transport gratuit, in caz contrar, se va percepe o taxa suplimentara, cuprinsa intre 7 si 10 lei. 

Daca intampinati orice fel de problema cu produsele dumneavoastra, sau comanda nu va satisface asteptarile, aveti la dispozitie o perioada de retur cu un termen de maxim 14 zile calendaristice, incepand cu momentul in care ati primit coletul, pentru a le trimite inapoi. 

Plata se poate efectua atat prin sistem ramburs, prin achitarea sumei integrale in numerar la sosirea agentului de curierat cu pachetul dumneavoastra, sau online, prin card bancar, de debit sau de credit, emis sub sigla MasterCard sau Visa. 

Alaturi de un voucher Okian.ro de discount, magazinul va pune de asemenea la dispozitie un intreg departament dedicate reducerilor, unde puteti gasi sute de produse, din toate categoriile, de la carti la jocuri si multe altele, cu preturi ce scad chiar si cu 70% mai putin fata de preturile initiale. 

 

Ultima actualizare: Astazi
01 Octombrie 2020

Alte magazine similare