MiniInTheBox.com

Cupoane de reducere MiniInTheBox.com

MiniInTheBox este unul dintre site-urile cu preturi foarte mici (de aici si numele de "mini") care in afara de electronice are si produse din categoriile bijuterii, ceasuri, articole sportive si pentru hobby, imbracaminte si incaltamine, etc produse la care se poate aplica cu succes unul dintre cele mai noi coduri de reducere MiniInTheBox.com. Ofertele, promotiile si voucherele de discount Mini In The Box de mai jos sunt oferite in exclusivitate in Romania de site-ul nostru.

6 Cupoane si Promotii

Transportul pana in Romania al produselor comandate din acest magazin online se face prin:

A. Posta, daca se alege varianta Global Postal Service-No Tracking si este gratuit la comenzi mai mari de $30 si dureaza aproximativ 10-20 zile lucratoare;

B. Posta, daca se alege varianta cu "urmarirea coletului" - Global Postal Service - Tracking costa doar intre 1 si 3$ dar are avantajul ca poti vedea oricand unde se afla coletul tau, durata fiind la fel de aprox 10-20 zile lucratoare

C. Posta, dar prin varianta Global Postal Expedited ajunge mai rapid, intre 5 si 12 zile lucratoare ( serviciul EMS ) si se recomanda a se folosi pentru coletele a caror valoare depaseste 60 USD.

D. Curier, prin Global Express Expedited, care dureaza intre 3 si 4 zile lucratoare, costa incepand cu 10-15 USD si pretul creste in functie de greutate

E. Local Standard Shipping - cea mai rapida varianta, insa este momentan nu este disponibila in Romania.

Plata produselor comandate de pe Mini In The Box se poate face prin orice card de debit sau credit VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron sau American Express sau prin PayPal.

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare

Cum se foloseste un cupon de discount pentru MiniInTheBox.com ?

Pentru a folosi un cod de reducere Mini In The Box trebuie sa urmati pasii:

1. in cosul de cumparaturi, dupa ce ati pus toate produsele, apasati butonul Proceed to Checkout.

2. daca aveti deja cont pe site introduceti adresa de email si parola si apasati butonul de Sign In iar daca nu aveti cont pe site, creati un cont nou si apasati buton de Register.

3. Introduceti numele si adresa unde sa soseasca pachetul, alegeti metoda prin care vreti sa fie trimis coletul, alegeti sau nu daca vreti sa vi se retina TVA si taxele de import, bifati sau nu daca vreti asigurare pentru expediere, alegeti metoda de plata apoi apare un text cu albastru Apply Coupon Code.

4. Dupa ce ati apasat pe Apply Coupon Code se deschide o fereastra noua scrie Enter your coupon code: si unde trebuie sa puneti codul pe care l-ati aflat de la noi de pe site si apoi neaparat apasati butonul Apply. 

5. Daca codul este valid si functioneaza trebuie sa vedeti deja reducerea aferenta acestui voucher de discount aplicata. Daca nu a functionat va recomandam sa alegeti alt cod de reducere din lista noastra.