Melkior.ro

Cupoane de reducere Melkior

Buze senzuale, ochii accentuati, piele neteda, chip ingrijit, toate acestea devin realitatea frumoasa de care aveti nevoie, alaturi de magazinul Melkior. Primiti automat cate un cod voucher de reducere cadou, prin care pretul din magazin este redus si multe promotii avantajoase. 

13 Cupoane si Promotii

Melkior reprezinta magazinul profesional care se dedica machiajului, unghiilor, cosmeticelor, parului, accesoriilor pentru doamne/ domnisoare cu stil. Magazinul Melkior are avantajul ca ofera transport gratuit, pentru a sustine demersul clientelor de achizitionare a tuturor produselor dorite. 

Magazinul Melkior indeamna clientele sa se simta bine in pielea lor, sa isi ingrijeasca corpul si sa se simta implinite cu sine. Pentru toate acestea le este oferit oferite cate n cupon de reducere, transport asigurat si sprijin din partea echipei pentru cele mai bune alegeri. 


Intotdeauna este bines a fi ghidat in alegerile tale, deoarece un anumit produs care se potriveste perfect unei cliente, nu este sigur daca este potrivit si pentru tine, de aceea echipa Melkior iti este aproape pentru a te sfatui inspre alegeri inspirate. Poti alege o gama larga de culori, modele, produse profesionale care te vor incanta din prima clipa. 

Pentru orice necesitate in domeniul estetic apelati cu incredere la Melkior.ro!

 

Ultima actualizare: Astazi
29 Septembrie 2020

Alte magazine similare

Prezenta Melkior.ro in Social Media:

In comunitatile online de discutii, Melkior are o prezenta excelenta. Este prezent pe Facebook, sunt sunt aproape 100 mii de persoane care apreciaza aceasta pagina si unde vei gasi cele mai noi cupoane, vouchere, oferte si promotii, pe YouTube unde pe canalul oficial ai parte de tutoriale video despre machiaj, interviuri cu persoane care se ocupa de machiaje, pe Twitter, unde vei gasi cele mai noi stiri, lansari de produse, apartii noi de cupoane di vouchere, etc si Instagram unde aproape 20 mii de persoane urmaresc poze cu machiaje facute cu produsele comandate de pe Melkior.

Datele de contact pentru Melkior.ro

S.C. SONYA MOD S.A.

Cod fiscal: RO9224451 Reg.com: J40/1578/1997

Adresa: Str. Olari nr. 43 Sector 2 Bucuresti, ROMANIA

Telefon: 031.69.00.680 / 031.69.00.681 Mobil: 0742.008.800

WhatsApp: 0747.162.227

Fax: 021 252 41 17

Email: office@melkior.ro

pagina web: www.melkior.ro

Pagina de contact direct aici.