LibHumanitas.ro

Cupoane de reducere LibHumanitas

LibHumanitas.ro este un magazine online specializat in carti, accesorii si cadouri tematice. Magazinul se diferentiaza de celelalte librarii online prin faptul ca ofera cel mai bun raport calitate-pret, prin intermediul unui cupon de reducere.

11 Cupoane si Promotii

Aici puteti gasi mii de titluri de carti, din peste 20 de categorii, printre care se numara reviste, carti despre literatura romana contemporana, arhitectura, design, carti participante la bookfest 2017, arta, biblioteca de film, carti de business, carti pentru copii, carti in limbi straine, drept, economie, enciclopedii, eseistica, filozofie, ghiduri de calatorie, carti despre istorie si politologie, domeniul IT, literatura, mass-media si comunicare, medicina, memorii, jurnale, poezie, teatru, practice, util, hobby, premiul Nobel, psihologie, publicistica, teorie si critica literara, religie si teologie, sociologie, stiinta, science fiction si altele.

De asemenea, aici puteti gasi o gama variata de carti in format electronic Ebooks, din categorii precum antropologie si entologie, arta, business, biografii si autobiografii, carti pentru copii, critica literara, divertisment, umor, economie, eseistica, filologie, filozofie, istorie, literatura, lucrari de referinta, memorii, jurnale, pedagogie, poezie, politica, politologie, psihologie, self help, religie, teologie si stiinta.

Alte categorii din cadrul magazinului online cuprin audiobooks in formate de CD si mp3, pentru download, muzica, filme, cadouri precum lumanari si produse de aromaterapie, fidget spinnere, board games, pachete de vara, editii de lux, carti cu autograf si altele.
Magazinului online sta chiar si la dispozitia profesorilor si invatatorilor, cu manuale si auxiliare pentru clasa 0, pana la clasa a XII-a, inclusiv carti pentru prescolari. 

Transportul este incredintat serviciilor profesionale de curierat ale celor de la Cargus, cu un timp de asteptare de maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Pentru adresele de livrare care se incadreaza in aria de acoperire Cargus, transportul este gratuir in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 120 de lei si 9,9 lei in cazul comenzilor care nu depasesc aceasta suma. Pentru localitatile care nu se regasesc in aria de acoperire Cargus, tarifele de livrare raman aceleasi, insa se va adauga o taxa pentru detur de la traseu in valoare de 25 de lei. 

O alta modalitate de livrare pe care o puteti alege este prin Posta Romana, unde comenzile de peste 120 de lei beneficiaza de transport gratuit, in caz contrar, se va percepe o taxa suplimentara, cuprinsa intre 7 si 10 lei. 

Daca intampinati orice fel de problema cu produsele dumneavoastra, sau comanda nu va satisface asteptarile, aveti la dispozitie o perioada de retur cu un termen de maxim 14 zile calendaristice, incepand cu momentul in care ati primit coletul, pentru a le trimite inapoi. 

Plata se poate efectua atat prin sistem ramburs, prin achitarea sumei integrale in numerar la sosirea agentului de curierat cu pachetul dumneavoastra, sau online, prin card bancar, de debit sau de credit, emis sub sigla MasterCard sau Visa. 

Alaturi de discountul oferit de un cupon de reducere Libraria Humanitas, magazinul va pune de asemenea la dispozitie o pagina speciala dedicata reducerilor, unde puteti gasi sute de produse, din toate categoriile, de la carti la jocuri si multe altele, cu preturi ce scad chiar si cu 70% mai putin fata de preturile initiale. 

 

 

Ultima actualizare: Astazi
12 Aprilie 2024

Alte magazine similare