ideall.ro

Cupoane de reducere ideall

Ideall.ro este un magazin online cu profil electro-IT&C lansat in anul 2009. Gasestii mărci tari și reduceri foarte bune pentru tine sau pentru casa. Reduceri consistente vor fi aplicate aparatelor frigorifice, electrocasnicelor de bucatarie, masinilor de spalat rufe ai vase, electrocasnicelor mici si multe altele. Plata se poate face in numerar, ordin de plata sau transfer bancar, card bancar sau plata online cu un card. Recomandam folosirea unui cupon de reducere ideall sau de a activa o oferta promotionala pentru a beneficia de un pret mai bun.

0 Cupoane si Promotii

De asemenea, clienții vor avea posibilitatea de plată în 12 sau 24 de rate egale, fara dobanda, pentru toate produsele din ofertă. Un magazin online ce incorporeaza toate produsele necesare unei locuinte, de la electrocasnice mari la cele mici, de la electronice la produse IT&C, de la resigilate pana la produse pentru casa si gradina. Obiecte necesare pentru toata familia, aragazuri, aparate ingrijire personala blendere si mixere pentru sotii, laptopuri s telefoane pentru copii sau telivizore led pentru soti, orice pentru intreaga familie. Nu ratati pachete promotionale-aragaz+plita! Reduceri finale de 60%!

Cumparati electrocasnice in rate de minimum 1.000 de lei prin TBI credit si primiti un voucher de 100 de lei. Echipa ideall.ro iti va pregati saptamanal cea mai avantajoasa colectie de produse, preturi accesibile pentru oricine, nu pierdeti codurile promotionale si cupoanele de reducere Ideall. Livrare rapida oriunde in tara, dar si transportul produselor pana in casa pentru Bucuresti si Ilfov. Inscrieti-va la newsletter, saptamanal primiti cea mai avantajoasa colectie de reduceri, vouchere si pachete, pentru ca dumneavoastra sa gasiti intotdeauna produsul necesar. Puteti schimba cu usurinta electrocasnicele, electronicele vechi si alte aparate din casa, inlocuiti cu cele mai actuale aparate de pe ideall.ro

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare