FLANCO.ro

Cupoane de reducere FLANCO

Flanco este unul dintre cele mai cunoscute magazine de electronice si electrocasnice din Romania, magazin prezent atat online, unde se pot folosi cupoane de reducere si coduri voucher de discount, cat si prezent fizic, prin magazinele pe care le are in marile orase din tara, in special pe langa malluri si centre comerciale. Are preturi bune, oferte si promotii saptamanale si permite folosirea de card cadou Flanco pentru clientii care vor sa ofere cadouri celor dragi sub forma de voucher.

32 Cupoane si Promotii

- Electrocasnicele, gadgeturile si diverse alte articole striga Flanco -

Magazinul Flanco.ro este o marca cunoscuta si indragita de clienti, deoarece ani la randul a fost alaturi de acestia, oferindu-le cele mai bune solutii la necesitatile lor. In acest sezon, magazinul isi intampina clientii cu cate un voucher Flanco, care scade preturile din magazin semnificativ.

Fie ca iti doresti tablet, tv, robot de bucatarie, aer conditionat, articole pentru copii sau pentru gradina, la Flanco toate dorintele capata culoare. Tot ce este necesar sa faceti consta in plasarea unei comenzi, iar echipa se va ocupa in cel mai scurt timp de procedurile necesare achizitionarii acestora.

Flanco reprezinta vocea clientilor multumiti

Intotdeauna o firma de renume atinge acest stadiu doar prin sprijinul si implinirea venite din partea clientilor. In aceste zile clientilor le sunt oferite surprize masurabile prin discounturi de pana la 70%.

In afara discountului oferit de cate un cupon de reducere, Flanco ofera clientilor in perioada aceasta super oferte la combinele frigorifice, frigidere, aragaze si cuptoare cu microunde.

Magazinul Flanco il gasiti activ pe site-urile de socializare: Facebook, Youtube, Linkedin, Instagram, deoarece isi doreste sa fie aproape de clienti la orice pas. Preturi pornind de la 369 lei pentru un super cuptor cu microunde Bosch de 800W, si multe alte promotii, cu sau fara cupon de discount, va asteapta sa le valorificati.

O zi cu bucurie in casa si in suflet!

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare