FashionMia.com

Cupoane de reducere FashionMia.com

FashionMia, magazinul asiatic de moda care castiga tot mai mult inimile romancelor, are unele dintre cele mai frumoase rochii, bluze, camasi, geci si alte articole de vestimentatie pentru femei la preturi foarte accesibile. Permite folosidea de coduri voucher de reducere pentru toti cumparatorii, adesea chiar si la produsele aflate in promotie, si ofera transport gratuit in Romania pentru comenzile peste 59 lei.

1 Cupoane si Promotii

Plata produselor comandate de pe FashionMia se poate face astfel;

1. PayPal, deja cea mai folosita si cunoscuta metoda de plata internationala, atat cu creditul deja existent in cont cat si cu card bancar VISA sau MasterCard atasat acestui cont de PayPal.

2. Western Union: in acest caz banii trebuie trimisi catre Xiang Zhou din orasul Xi'an din China (dupa care trebuie sa trimiteti la site numele si adresa expeditorului precum si codul MTCN si suma exacta trimisa).

3. Transfer bancar international catre o banca din Hong Kong, aceasta metoda fiind recomandata doar la valori mai mari deoarece comisionul bancar este de aproximativ 20 USD.

Livrarea produselor comandate din acest magazin fashion se poate face prin urmatoarele metode:

1. Super Saving, metoda de livrare prin care pachetul ajunge in Romania intr-un interval cuprins intre 5 si 12 zile

2. Expedited Shipping, metoda prin care coletul ajunge la noi in tara intr-un interval cuprins intre 2 si 5 zile.

In perioada sarbatorilor asiatice este posibil ca pachetele sa intarzie cu perioada cat dureza aceste sarbatori.

 

Ultima actualizare: Astazi
16 Iunie 2024

Alte magazine similare

Cum se aplica un cupon FashionMia ?

Daca ai deja un cod de reducere FashionMia.com sau ai ales acum un voucher de la noi de pe site si vrei sa il aplici pe acest site de moda, trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Produsele se pun in cosul de cumparaturi si apoi trebuie dat click in partea dreapta, sus, a site-ului, pe simbolul cosului de cumparaturi.

2. In cosul de cumparaturi (Shopping Bag) sub lista cu produsele comandate, unde scrie Enter your coupon code se scrie voucherl fashonmia ales de la noi de pe site si apoi se apasa pe botonul Apply.

3. Pentru a finaliza comanda se da click pe Check with PayPal (pentru a plati cu PayPal sau card bancar VISA ori MasterCard atasat contului de PayPal) sau pe PROCEED TO PAY pentru a plati cu Western Union sau Transfer bancar.