bmxmagazin.ro

Cupoane de reducere BMXMAGAZIN

Dupa cum ii spune si numele, bmxmagazin.ro se adreseaza in primul rand celor pasionati de ciclism. Insa, asa cum celor pasionati de un anumit sport le plac si alte activitati de miscare in aer liber, acest magazin va propune spre vanzare si articole pentru practicarea alor sporturi: bmx, skate, longboard, bike, snowvoard, haine, incaltaminte si accesorii, toate acestea putand fi cumparate folosind si un cupon promotional.

3 Cupoane si Promotii

- Traieste viata pe doua roti -

Bmx Magazin a fost infiintat in anul 2004, an in care scopul prim a fost acela de a tine pasul cu trendurile din domeniul sportului. In acest sens, magazinul prezinta clientilor noile modele de skate shoes, alaturi de o variata gama de biciclete bmx, longboard-uri, skate-uri. 

Alaturi de magazinul Bmx intalnesti in plus colectiile de haine de la branduri precum Element, DC, rucsaci si echipamente de snowboard cu accesoriile aferente. Uneori se poate folosi un cupon promotional pentru un pret mai bun la aceste produse.

Adopta stilul BMX

Din acest moment, daca iti achizitionezi produsele folosind un cupon de reducere, preturile din magazin vor scadea considerabil. Surprizele pentru clienti nu se opresc aici, deoarece daca alegeti sa va abonati la Newsletter-ul magazinului, primiti un voucher BMXMagazin de 20 lei la abonare, cupon pe care puteti sa il folositi oricand aveti nevoie. 

Transport gratuit? Da, magazinul va ofera si transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 lei sau pentru produsele ridicate direct din magazin. Nu uitati asadar de cupoanele de reducere, iar faptul ca vara aceasta va pregatim multe surprize speram sa va bucure. Copii, adolescent, adulti, varstnici, oricine poate sa retraiasca senzatia dulce a copilariei.

Alege cu incredere Bmx Magazin si vei ramane surprins placut! Folosind un voucher de reducere supriderea va fi si mai mare! Atat la pret cat mai ales la calitate!

 

Ultima actualizare: Astazi
24 Februarie 2024

Alte magazine similare